Project Hilversum

De eerste weken zitten er op

Dan zitten je eerste 3 weken als ondernemer er op. Drie mooie weken op mijn eerste project in Jumbo Hilversum Larenseweg.

Na 2 weken observeren, meelopen en het spreken van iedereen, zodat de sfeer goed geproefd is, hebben we toch al wat mooie resultaten neer mogen zetten.

We hebben de lege vakken waar we invloed op hebben met 50% laten afnemen. Door te focussen op het goed uitvoeren van het proces, iedere dag een goede 0-ronde, controle van de dagrestanten en het tellen hiervan. Mooie is dat het aantal weekrestanten met 30% is gedaald. Oftewel aan beide kanten een mooi resultaat.

Verder zijn we bezig geweest door een duidelijke structuur aan te brengen tussen de afdelingen goederenverwerking en proces. Wie is waar verantwoordelijk voor en welke taken horen bij welke afdeling. Ik heb in overleg met de huidige verantwoordelijke van beide afdelingen een mooie duidelijke structuur neergezet. Nu gaan we met vallen en opstaan samen eraan werken om dit een solide basis te maken voor de winkel.

Ik heb dit ervaren als drie supermooie eerste weken als ondernemer en zo met de medewerkers van Jumbo Hilversum Larenseweg een mooie start gemaakt.

Het grootste compliment kwam in de stand-UP van een van de medewerkers. We deden een rondje "hoe gaat het" en het antwoord was:

"Ik voel mij super goed en heb een heerlijke week achter de rug, de duidelijkheid en structuur die er nu geboden wordt is superfijn."

Na de 2de PG met een van de verantwoordelijke, "in de afgelopen jaren dat ik hier werk ben je één van de weinigen die door middel van een vierogengesprek zich echt interesseert in mij"

De essentie van fijn werken en gewaardeerd worden ligt in de daadwerkelijke persoonlijke aandacht die jij je mensen geeft, hoe je met henzelf en hun ontwikkeling bezig bent en ze medeverantwoordelijk maakt voor het succes, waarin het belangrijkste is om een duidelijke structuur aan te brengen in het dagelijkse proces, om zo de afdeling optimaal te laten renderen.

Benieuwd wat we de komende weken gaan doen? Volg dan Goal projectmanagement op LinkedIn.

Heb je zelf een interim bedrijfsleider nodig of iemand die de afdelingen goederenverwerking en proces laat renderen?

Neem dan snel contact op met Goal projectmanagement. 

#projectmanagement #project #linkedin #bedrijfsleider #interim #jumbo #supermarkt